Εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού

Εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού

Από τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις που προβλέπονται από την παράγραφο 5 του άρθρου 9 του Π.Δ. 79/17 (ΦΕΚ 109/τΑ’/01-08- 2018) για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου από όσους/ες συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης, θα πραγματοποιηθούν στο 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Ανωγειανό), Λ. Καλοκαιρινου 197, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 08.30 π.μ.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου, μπορούν να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου (Πιτσουλάκη 73) μέχρι και την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:
1. Φωτοτυπία ταυτότητας 
2. Πιστοποιητικό γέννησης

Η κατάθεση των δικαιολογητικών στα γραφεία της Υπηρεσίας μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και τηρώντας όλες τις απαραίτητες ατομικές προφυλάξεις.
Η διεξαγωγή των εξετάσεων θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα και τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19.
Λεπτομερέστερες οδηγίες θα παρασχεθούν στους υποψήφιους κατά την ημέρα της εξέτασής τους και πριν την έναρξη αυτής από την Υπεύθυνη Εξεταστικού. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ