Εξιτήριο για τον Κρητικό που εμφάνισε θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

Εξιτήριο για τον Κρητικό που εμφάνισε θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

"Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον παράδεισο τρεις φορές", λέει ο πατέρας του 35χρονου

Καλά είναι τα νέα για τον 35χρονο από την Ιεράπετρα που εμφάνισε δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca. Ο 35χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε έλαβε εξιτήριο και έπεστρεψε κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, για την περίπτωση του 35χρονου όπως και των δύο άλλων γυναικών στην Κρήτη που εμφάνισαν συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό τους με το συγκεριμένο σκεύασμα,  έχει ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων όπου εξετάζει με προσοχή τους φακέλους των ασθενών προκειμένου να καταλήξει σε επίσημα πορίσματα και ανακοινώσεις.

"Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον Παράδεισο τρεις φορές", λέει ο πατέρας του 35χρονου

Ο κ. Νίκος πατέρας του Αλέξανδρου μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις ώρες αγωνίας που πέρασαν όλες αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο, ο κίνδυνος να χάσει το παιδί το πόδι του ακόμα και τη ζωή του. Από τις εξετάσεις προκύπτει ότι η θρόμβωση στο πόδι σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ για την καρωτίδα αναμένονται τα αποτελέσματα. "Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον Παράδεισο τρεις φορές. Μετά από όλα αυτά, που δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λόγια, είμαστε πλέον χαρούμενοι που βγήκε υγιής και όλες οι πληγές θα επουλωθούν σιγά σιγά, ανέφερε ο κ. Νίκος.

Περιέγραψε στη συνέχεια τα όσα βίωσαν εξ αρχής από τότε που ο Αλέξανδρος άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα, την κρίσιμη παρέμβαση της φαρμακοποιού που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί έπαιζαν με τα λεπτά, με τα δευτερόλεπτα. Ο κίνδυνος να χάσει το πόδι του ήταν υπαρκτός και η ζωή του ήταν γενικά σε κίνδυνο. Το θαύμα όμως έγινε. Όταν όμως παρουσιάστηκε η δεύτερη θρόμβωση τότε πραγματικά και εμείς και το ίδιο το παιδί απογοητεύτηκαμε. Η ανησυχία ήταν πολύ μεγάλη. Όπως και η ψυχική δύναμη που επέδειξε ο Αλέξης και αντιμετώπισε όλο αυτό που πέρασε. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την μεγάλη αγκαλιά του που μας έδινε δύναμη, ευχαριστούμε τους γιατρούς και όλους όσοι μας στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

Δείτε επίσης:

Τζανάκης: Δύσκολο να ήταν προβληματική η παρτίδα των AstraZeneca στην Κρήτη

Πως σχολίασε τα περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη ο Κικίλιας

Ήταν "προβληματική" η παρτίδα AstraZeneca;

Εμβόλιο AstraZeneca: Τι λένε οι επιστήμονες για τα ύποπτα περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη

Γ. Χαλκιαδάκης: Εξαιρετικά σπάνιες οι δύο περιπτώσεις θρομβώσεων στην Κρήτη

Με διαταραχές πηκτικότητας και θρομβοπενία 44χρονη μετά τον εμβολιασμό της

Νέο περιστατικό με θρόμβωση ελέγχεται μετά από εμβολιασμό!

Στον ΕΟΦ ο φάκελος του 35χρονου που εμφάνισε θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ