Νέο περιστατικό με θρόμβωση ελέγχεται μετά από εμβολιασμό!

Νέο περιστατικό με θρόμβωση ελέγχεται μετά από εμβολιασμό!

Το "πέρα - δώθε" στα Νοσοκομεία - Τι λέει η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, μια 47χρονη γυναίκα από οικισμό του Δήμου Χερσονήσου, μητέρα δύο παιδιών, με την οικογένειά της να υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό.
Η υπόθεση έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο ΕΟΦ εξετάζει τον φάκελο του 35χρονου στην Κρήτη που εμφάνισε θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του. 

Η γυναίκα,  που νοσηλεύεται στην Νευρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έχοντας - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τους συγγενείς - παράλυση σε όλο της το σώμα ενώ φαίνεται να έχει υποστεί και εγκεφαλικό, εμβολιάστηκε στις 4 Μαΐου, στον Άγιο Νικόλαο, με το εμβόλιο της AstraZeneca

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σχεδόν αμέσως ανέβασε πυρετό και άρχισε να έχει ενοχλήσεις στα άκρα. Μετά από περίπου μια εβδομάδα, στις 11 Μαΐου, και καθώς ο πονοκέφαλος επιδεινωνόταν, μεταφέρθηκε ως επείγουσα περίπτωση στο κοντινότερο νοσοκομείο, αυτό του Αγίου Νικολάου. 
Από εκεί, αφού της έγινε εισαγωγή, διακομίστηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο. 
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο ΠΑΓΝΗ, αφού της έγινε αξονική τομογραφία, δόθηκε εξιτήριο στην 47χρονη με την οδηγία να κάνει η ίδια μια μαγνητική! 
Τα συμπτώματα ωστόσο επέμεναν και πλέον στις 12 Μαΐου, η 47χρονη σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημέρευε. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου η γυναίκα κατέρρευσε. Οι γιατροί είδαν ότι έπαθε εγκεφαλικό, το εκτίμησαν ως παλαιό αλλά η οικογένεια επέμενε στη μαγνητική,  που έδειξε τι συνέβη και μετά της έκαναν θρομβόλυση.
Λόγω της κατάστασή της κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, στην Νευρολογική Κλινική, όπως αναφέραμε παραπάνω. 
Οι οικείοι της υποστηρίζουν ότι οι γιατροί αποδίδουν την περιπέτεια της γυναίκας στο εμβόλιο, ωστόσο ακόμα δεν έχουν δοθεί επίσημες διευκρινίσεις για το θέμα. 

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει ξεκινήσει έρευνα στο ΠΑΓΝΗ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η περίπτωση της από την πρώτη στιγμή που έφτασε εκεί.


 

Δείτε επίσης:

Στον ΕΟΦ ο φάκελος του 35χρονου που εμφάνισε θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

Θεοδωρίδου: Ως και 13 μήνες ανοσία από τα αντισώματα

35χρονος: Συσχέτιση του εμβολίου με τη θρόμβωση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και την  Κρήτη

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ