Το "ευχαριστώ" του Διοικητή στους απερχόμενους συνεργάτες του

Το "ευχαριστώ" του Διοικητή στους απερχόμενους συνεργάτες του

Επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων Γ. Μπέα στα μέλη του Δ.Σ του νοσηλευτικού ιδρύματος

Τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Χανίων ευχαριστεί με επιστολή του ο διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Γιώργος Μπέας. Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του σημειώνει τα εξής:

"Με το  Αρ Φύλλου 72 της 4ης Φεβρουαρίου 2021, ΤΕΥΧΟΣ Υ.Ο.Δ.Δ ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η Αριθμ. Γ4β/γ.π..864 απόφαση Υπουργείου Υγείας  Συγκρότησης και Ορισμού μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ 

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ ως Διοικητής του Γ.Ν Χανίων  να ευχαριστήσω τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κάτ. αλφαβητική σειρά, κ.κ. . :

ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ , Δικηγόρο, με αναπληρώτριά της την ΠΙΤΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,  Οικονομολόγο.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ , Αρχιτέκτονα/Μηχανικό με αναπληρωτή της τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ Μηχανολόγο – Μηχανικό

ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Επιμελητή Α΄ Παιδιατρικής, με αναπληρώτρια  την  ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Επιμελήτρια Α΄ Ορθοπεδικής, ως αιρετούς εκπροσώπους  των Ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο,  οι οποίοι με την πρόσφατη επανεκλογή τους  συνεχίζουν και στο νέο Δ.Σ. και υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ , Οικονομολόγο.

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ως αναπληρωτή της κας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΥΤΥΧΗ , κλάδου Τ.Ε. Πληροφορικής με αναπληρωτή του τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  , κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού -Λογιστικού , ως αιρετούς εκπροσώπους  των εργαζομένων,  πλην ιατρών Ε.Σ.Υ ,   που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Ήταν μια εξαιρετικά εποικοδομητική και παραγωγική συνεργασία, με  στήριξη στις επιλογές της Διοίκησης στα πλαίσια της μέχρι τώρα πετυχημένης αντιμετώπισης της πανδημίας και της θεμελίωσης της Αναπτυξιακής Στρατηγικής του Γ.Ν ΧΑΝΙΩΝ για τα επόμενα έτη,  προς όφελος ΟΛΩΝ των πολιτών".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ