Ευχές του Μ. Μπελαδάκη για τη λήξη του διδακτικού έτους

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει

Με αφορμή τη λήξη του διδακτικού έτους 2023-2024 και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, ο Διευθυντής Π.Ε. Ηρακλείου, Mανώλης Μπελαδάκης εκφράζει τις ευχές του σε όλους τους εκπαιδευτικούς που κατά το προηγούμενο Σχολικό Έτος υπηρέτησαν στην Π.Ε. Ηρακλείου. 

Όπως τονίζει:

"Το Σχολικό Έτος 2023-2024 προσλήφθηκαν στην Π.Ε. Ηρακλείου 1866 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και τα κενά που υπήρχαν καλύφθηκαν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς με αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, τόσο της πόλης του Ηρακλείου, όσο και της υπαίθρου.

Ειδική αναφορά κάνει στις δηλώσεις του ο κ. Μπελαδάκης στους 39 συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων που συνταξιοδοτούνται τον Αύγουστο του 2024 από την Π.Ε. Ηρακλείου. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπελαδάκη:

«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί της Π.Ε. Ηρακλείου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το σημαντικό έργο που προσφέρατε και την αφοσίωση στην εκπαίδευση των μαθητών/τριών. Οι κόποι σας αντανακλούν στα χαμόγελα και την πρόοδο των μαθητών μας, ενώ η καθημερινή σας προσπάθεια δρα θετικά στη διαμόρφωση χαρακτήρων και αξιών. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εύχομαι να περάσετε ευχάριστα και ανέμελα τον ελεύθερό σας χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω σε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν τις πιο θερμές ευχές και να τους/τις ευχαριστήσω για την πολύτιμη προσφορά τους στην εκπαίδευση. Να συνεχίσετε να διδάσκετε με το παράδειγμα σας και να εμπνέετε με την παρουσία σας. Εύχομαι το νέο κεφάλαιο στη ζωή σας να είναι γεμάτο υγεία, χαρές και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Καλό καλοκαίρι – Καλές διακοπές»

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ