Γ. Σισαμάκης: Οι καταναλωτές στις λαϊκές έγιναν πιο προσεκτικοί

Γ. Σισαμάκης: Οι καταναλωτές στις λαϊκές έγιναν πιο προσεκτικοί

Μετά το "κοκκίνισμα" του δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό

Το κοκκίνισμα του Δήμου Ηρακλείου έφερε αλλαγές στις λαϊκές αγορές ... κατά κύριο λόγο ως προς τη συμπεριφορά των καταναλωτών. "Είναι πιο φοβισμένοι και πιο προσεκτικοί" παρατήρησε μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης.
 
Η αύξηση των κρουσμάτων και η λήψη σκληρών μέτρων χτύπησαν... καμπανάκια σε αρκετούς πολίτες, που εφαρμόζουν με μεγαλύτερη ευλάβεια και σχολαστικότητα όσα συστήνουν οι ειδικοί για την (αυτο)προστασία μας και την ανάσχεση της διασποράς του ιού.
 
"Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται. Θα μας κάνει καλό να κλειστούμε για ένα διάστημα και να σοβαρευτούμε, για να προετοιμαστούμε σεζόν που έρχεται" ήταν το σχόλιο του κ. Σισαμάκη.
 
Η λειτουργία των λαϊκών συνεχίζει ως έχει: παραμένει το 50% και η απόσταση των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων. Στις θέσεις τους, πλην των παραγωγών, παραμένουν και οι έμποροι.
 
Στο Ηράκλειο λειτουργούν εξάλλου ήδη 3 παράλληλες λαϊκές: Στο Παγκρήτιο, την Πετρακογιώργη και την Νέα Αλικαρνασσό, με τον κ. Σισαμάκη να αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας και 4ης παράλληλης λαϊκής.
 
Φωτογραφία αρχείου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ