Γαστρονομικές απολαύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα, στα εστιατόρια του Galaxy

Newsroom
Newsroom

Το Per Se Lounge Bar Restaurant και το Vetri έτοιμα να σας προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές

Στα πλέον αγαπημένα στέκια για φαγητό και ποτό έχουν εξελιχθεί, στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο, οι μοναδικοί χώροι του Per Se Lounge Bar Restaurant και του Vetri

Ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν να απολαύσουν τις γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ Στέλιου Μαρκατάτου και της ομάδας του, επιλέγοντας - ανάλογα με την διάθεσή τους - είτε το περιβάλλον δροσιάς που προσφέρει το Per Se Lounge Bar Restaurant, είτε το εξίσου όμορφο περιβάλλον της πισίνας με το εξωτερικό τζάκι, που προσφέρει το Vetri.

Per Se Galaxy

Το μενού, με “ορμητήριο” την ιταλική κουζίνα, προσφέρει  μια μοναδική εμπειρία γευστικών συνδυασμών. 
Περιλαμβάνει πληθώρα πιάτων, όπως φρέσκια πάστα, κρέας, ψάρι και υπέροχα επιδόρπια, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική ανησυχία. 
Η πολυετής εμπειρία του Σεφ και της ομάδας του, το πάθος για την δουλειά τους και φυσικά τα αγνά και φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούν, έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία πιάτων που ικανοποιούν γευστικά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.


Per Se Galaxy

Εκτός από το εκλεπτυσμένο μενού, το Per Se Lounge Bar Restaurant και το Vetri ξεχωρίζουν επίσης για την υποδειγματική εξυπηρέτηση που προσφέρουν. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι αφοσιωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες, δημιουργώντας μια θερμή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Προστιθέμενη αξία σε όλα τα παραπάνω προσφέρουν φυσικά η εξωτερική αίθουσα  του Per Se Lounge Bar Restaurant, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους στον καταπράσινο κήπο του εστιατορίου ή στο Vetri να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας την ευχάριστη ατμόσφαιρα που προσφέρει το εξωτερικό τζάκι.

Galaxy Ventri


 

Per Se Galaxy

Είτε επιλέξετε το Per Se Lounge Bar Restaurant είτε το Vetri, μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο Galaxy είναι επιβεβλημένη. 

Θα απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις, φρέσκα υλικά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη γαστρονομία με την ηρεμία και την απόλαυση.

Galaxy Ventri 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ