Γεμίζει το ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά

Γεμίζει το ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά

Το Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση ξενοδοχείων καραντίνας και στην Περιφέρεια Κρήτης

Μόλις δέκα δωμάτια είναι κενά στο ξενοδοχείο καραντίνας των Χανίων συμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα άτομα που μεταφέρονται εκεί είτε γιατί βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, είτε γιατί πρόκειται για στενές επαφές ατόμων που νοσούν με covid-19.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων για το πως διαμορφώνεται η κατάσταση στη μονάδα τους.

“Όλα κυλούν πολύ καλά, δεν έχουμε προβλήματα. Αυτήν τη στιγμή τα δωμάτια είναι γεμάτα περίπου στο 70%. Οι επισκέπτες δεν μας έχουν εκφράσει κάποιο παράπονο για τη σίτιση η την διαμονή τους. Είναι συνεργάσιμοι ενώ υπάρχει η δυνατότητα και τους παρέχουμε και ιατρική φροντίδα αν χρειαστεί. Και φυσικά δεν βγαίνουν εκτός ξενοδοχείου. Ένας φιλοξενούμενος μία μέρα πήρε τη βαλίτσα του και μας λέει “εγώ φεύγω” αλλά του εξηγήσαμε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει και αν επιμείνει θα καλέσουμε την αστυνομία και επέστρεψε στο δωμάτιο του. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Φιλοξενούμε Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι οποίοι μόλις ολοκληρώσουν την καραντίνα παίρνουν το σχετικό έγγραφο από την πολιτική προστασία και αποχωρούν από τη μονάδα μας. Εμείς φροντίζουμε να τους εξυπηρετούμε και για κάποιες προσωπικές ανάγκες τους πχ μια οδοντόκρεμα, μία οδοντόβουρτσα και ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και καλή συνεργασία.”

Το ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά είναι εκτός πόλης, με μεγάλους χώρους και σε σχετικά κοντινή απόσταση στο νοσοκομείο.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, το Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση ξενοδοχείων καραντίνας στα νησιά αλλά και στην Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα εντός των Π.Ε Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων αναζητούνται έως 30 δωμάτια σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

 

Δείτε επίσης:

334 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη - Πάνω από 150 στο Ηράκλειο

Δωμάτια καραντίνας αναζητά το Υπ.Τουρισμού και στην Κρήτη

«Η Κρήτη δεν είναι Μύκονος» - Αγωνία και προβληματισμός για ενδεχόμενο lockdown

"Εκτόξευση" των κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα και στην Κρήτη

Στο «μικροσκόπιο» των ειδικών, μετά τη Μύκονο, Ηράκλειο και Ρέθυμνο 

Στα 221 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη

Κυριαρχεί η Δέλτα στην Κρήτη - Τα δύο σενάρια για την πανδημία

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ