Για 4η ημέρα στη ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος

Για 4η ημέρα στη ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος

Με επιτυχία, χθες, η διαδικασία της αφύπνισής του

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται, για 4η ημέρα, στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο 87χρονος ιεράρχης παραμένει απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός, διασωληνωμένος ωστόσο και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Ωστόσο, μια νότα αισιοδοξίας προστέθηκε χθες στο "παζλ" της κατάστασης της υγείας του προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη προσπάθεια των γιατρών να αφυπνίσουν τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο (Δείτε ΕΔΩ). Ο ΑρχιεπίσκοποςΚρήτης έχει επαφή με το περιβάλλον ωστόσο λόγω και της βαριάς φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει θα πάρει αρκετό χρόνο να επανέλθει από τον λήθαργο. 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Παραμένει διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός.

Έχει ήδη από χθες, ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης.

Η κατάσταση της υγείας του  κρίνεται σταθερά κρίσιμη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ