Για τις τελευταίες εξελίξεις στην πανδημία ενημερώθηκαν οι διευθυντές ξενοδοχείων

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η μηνιαία ολομέλεια του Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 28 Ιουλίου  2021 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.
Στην ολομέλεια καλεσμένος ήταν ο καθηγητής ιατρικής, λοιμωξιολόγος κ. Σουρβίνος Γ. που ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας και τόνισε πως πρέπει να γίνει προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί αύξηση των εμβολιασμών και μείωση των κρουσμάτων.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον κ. Αμαργιωτάκη Μανόλη, για εργασιακά θέματα, νέες νομοθεσίες και συμβάσεις εργασίας.
Έπειτα η κ. SamiaBenslimane, GeneralManagerThalassoNo1, μιλώντας για την Γαλλική αγορά υπογράμμισε ότι πάντα η Κρήτη είναι πρώτος προορισμός για τους Γάλλους όμως για την επόμενη χρονιά είναι επιφυλακτική. 

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον διοικητή τουριστικής αστυνομίας κ. Γαργανουράκη Ευάγγελο σχετικά με τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στα ξενοδοχεία.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον αερολιμενάρχη κ. Γ. Πλιάκα για τις πτήσεις Ιουλίου και την εξέλιξη της σεζόν που δήλωσε αισιόδοξος βάση των προβλέψεων και της ζήτησης σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι μέχρι τέλους της σεζόν.
Επίσης έγινε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον κ. Απλαδενάκη Μανόλη διευθυντή TEZTOUR, για τις εξελίξεις και τις κρατήσεις από τις ανατολικές χώρες. 

Ακολούθως ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης Δημήτρης ενημέρωσε τα μέλη  σχετικά με την συνάντηση του με τον υπουργό τουρισμό κ. Θεοχάρη και έπειτα εξέφρασε τους λόγους αναβολής των εκλογών του συλλόγου. Επίσης κάλεσε τα μέλη όλων των νομών να δηλώσουν συμμετοχή για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εκλέκτορες στην ΠΟΔΙΞ όπως και για μέλη  της εφορευτικής επιτροπής. 

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ