Γιάννης Μαρής: Ξεχωριστή ημέρα για την Κρήτη

Γιάννης Μαρής: Ξεχωριστή ημέρα για την Κρήτη

Δήλωση Γιάννη Μάρη για την έναρξη της τουριστικής περιόδου

Με αφορμή την σημερινή επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου ο Εντεταλμένος Σύμβουλους για θέματα τουρισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, Γιάννης Μαρής έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή καθώς η χώρα μας και η Κρήτη ανοίγουν επισήμως τις πύλες τους στους ξένους επισκέπτες. Υποδεχόμαστε τους τουρίστες τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με κυρίαρχο γνώμονα την ασφάλεια, των επισκεπτών κατά τη φιλοξενία τους, των εργαζομένων και των κατοίκων του νησιού.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου εδώ και αρκετές μέρες σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες του τόπου μας, έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, καθαρίζοντας παραλίες καθώς και κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια τόσο στους παραλιακούς οικισμούς, όσο και στους οικισμούς της ενδοχώρας.

Το Μαλεβίζι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες δίνοντας τους τη δυνατότητα να έχουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία και να ζήσουν τη φιλοξενία και την αυθεντικότητα των ανθρώπων του, τις γεύσεις, τα χρώματα, τα αρώματα και τις ομορφιές του τόπου μας.»

 

Δείτε επίσης:

Θετικά τα μηνύματα για τον τουρισμό στην Κρήτη από την TUI

Με 15 πτήσεις η "επίσημη πρώτη" της σεζόν στο Ηράκλειο - Εικόνες από το αεροδρόμιο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ