Γίνε δωρητής αγάπης!

Γίνε δωρητής αγάπης!

Η δράση θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου

Η εθελοντική ομάδα Βοήθα με να μπορώ, Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων εν όψη Χριστουγέννων διοργανώνει την δράση γίνε δωρητής αγάπης για τους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες του τόπου μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας ! Χριστούγεννα θα πει αγάπη κι ΑΓΑΠΗ θα πει μοιράζομαι! Και το μοίρασμα της αγάπης φέρνει χαμόγελα, φέρνει χαρά, φέρνει πληρότητα. Και ποιο είναι άλλωστε το πανανθρώπινο μήνυμα των Χριστουγέννων; Μα φυσικά η αγάπη!Εκείνη που ξεπροβάλλει σαν μια ηλιαχτίδα στη σκοτεινιά του κόσμου τούτου κι όλα μοιάζουν αλλιώς. Κι όλα γίνονται χρώμα. ΑΓΑΠΗ.» Ελάτε να την μοιράσουμε γιατί στην αγάπη δε χωρά το εγώ, αλλά μόνο το εμείς. Η αγάπη με αγάπη μεγαλώνει… όχι μόνο τα Χριστούγεννα! Αλλά όλο το χρόνο !!!

Εθελοντισμός , αλληλεγγύη , πίστη , αγάπη και ελπίδα πάμε όλοι μαζί γι αυτούς που μας χρειάζονται γι αυτούς που μας έχουν ανάγκη . Λίγο ο καθένας και μαζί πολύ !!! Το μπορούμε !!!! Η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη !!!!

Είδη που θα συγκεντρώνονται: 

Τρόφιμα (Όσπρια, Μακαρόνια, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας, Αλάτι. Λάδι, Ξύδι, Πουρές, Άνθος αραβοσίτου, Γάλατα μακράς διαρκείας , Φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά κλπ)

Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη, σακούλες σκουπιδιών, απορρυπαντικά πιάτων κλπ)

Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)

Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

Τροφές για τους αδέσποτους φίλους μας

Σημεία συγκέντρωσης της δράσης : Marias cafe ALL without SUGAR

Εννοείτε πως σε κάθε μετακίνηση μας προς κάθε σημείο συγκέντρωσης της ομάδας μας παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μέσα στο πλαίσιο που έχει καθοριστεί από τις δημόσιες αρχές, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί. Προσφέρω με ασφάλεια 

Η δράση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 20/12/21

βξ

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ