Γιώργος Βιτώρος στο Livetalks: "Ο κορωνοϊός υπάρχει, δεν χρειάζονται παλικαριές"

Γιώργος Βιτώρος στο Livetalks: "Ο κορωνοϊός υπάρχει, δεν χρειάζονται παλικαριές"

Ο αγαπητός παρουσιαστής, λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας του, σε μία συζήτηση από καρδιάς

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, ο άνθρωπος που έβαλε την παράδοση της Κρήτης σε όλα τα σπίτια του νησιού και μύησε την νεολαία στα πολιτιστικά χνάρια των προγόνων μας,  ο Γιώργος Βιτώρος μίλησε στο Livetalks και τη Σώτια Πεντεδήμου, για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, σε μία συζήτηση... από καρδιάς!

Το τεράστιο κύμα αγάπης του κόσμου βοήθησε στην γρήγορη ανάρρωση του Γιώργου Βιτώρου: "Δόξα τω Θεώ πάω πολύ καλά. Σήμερα η καρδιά δεν είναι καθόλου πρόβλημα από την ώρα που θα σου δώσει... σήμα!" είπε, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό και τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον ίδιο αλλά και που προσφέρουν σε άλλους ασθενείς.

Τρεις δεκαετίες και πλέον μέσα στα νοσοκομεία, από επιτελικές θέσεις, ο κ. Βιτώρος είναι ευγνώμων καθώς "στην Κρήτη είμαστε αυτάρκεις αυτή τη στιγμή από την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος της καρδιάς". Ωστόσο, τον φοβίζει πάρα πολύ η κατάσταση με τον κορωνοϊό. "Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει, αλίμονο σε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει. Ο κόσμος πρέπει να προσέχει, δεν χρειάζονται παλικαριές" συμβούλευσε, καλώντας τους συντοπίτες του να εμβολιαστούν "για να λήξει αυτή η ιστορία που έχει αφήσει ένα τεράστιο αντίκτυπο στην οικονομία και τα νοικοκυριά".

Εμψυχώνοντας τους πολίτες να δείξουν "λίγη προσοχή ακόμα", καθώς βαδίζουμε στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο αγαπητός παρουσιαστής έδωσε και μια νότα αισιοδοξίας: "Στην Κρήτη θα το ξεπεράσουμε γρήγορα. Είμαστε ένας ευλογημένος τόπος. Θα πάμε πολύ καλά από τουρισμό και επισκέψεις".

Την εποχή της καραντίνας, ο Γιώργος Βιτώρος κρατάει... ένα παραπάνω, παρέα σε πάρα πολλούς ανθρώπους μέσα από τις δύο εκπομπές του, «Δοξάρια & Σκαρόφτερα» και "Κρητών Έργα" που προβάλλονται απ' την τηλεοπτική συχνότητα της Νέας Τηλεόρασης κάθε Παρασκευή στις 10-12 το βράδυ και αντίστοιχα κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα.

Ο κ. Βιτώρος καθημερινά γίνεται αποδέκτης πάρα πολλών εκδηλώσεων αγάπης και υποστήριξης εκ μέρους του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από μηνύματα και τηλεφωνήματα που λαμβάνει.

Ο κόσμος, καθώς δεν επιτρέπονται πλέον οι συναθροίσεις και τα παρεάκια, κάθεται στο σπίτι του και αισθάνεται όμορφα απολαμβάνοντας τα αφιερώματα του Γιώργου Βιτώρου στην ντόπια μουσική και πολιτιστική παράδοση. "Ένα παράθυρο ανοιχτό προς την μουσική μας και την Παιδεία μας", όπως χαρακτηρίζει τα τηλεοπτικά του προγράμματα ο πολύπειρος παρουσιαστής,  είναι η καλύτερη συντροφιά τα βράδια της καραντίνας!

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Βιτώρου στο Livetalks:

 

 

Δείτε επίσης:

Όλες οι ευχές μας με τον Γιώργο Βιτώρο

Αναρρώνει εκτός ΜΕΘ ο Γιώργος Βιτώρος

Η περιπέτεια του Γ. Βιτώρου και η "βροχή" από μαντινάδες

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ