Αναρρώνει εκτός ΜΕΘ ο Γιώργος Βιτώρος

Αναρρώνει εκτός ΜΕΘ ο Γιώργος Βιτώρος

Σε πολύ καλή κατάσταση νοσηλεύεται ο αγαπητός παρουσιαστής Γιώργος Βιτώρος

Αναρρώνει μετά το δύσκολο χειρουργείο ο Γιώργος Βιτώρος. Ο αγαπητός παρουσιαστής και πρώην δήμαρχος Τεμένους, πλέον νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ σε κανονικό δωμάτιο στην καρδιοχειρουργική, με την κατάσταση του όπως ενημερώνει η κόρη του Άρτεμις να είναι πολύ καλή.

"Στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του βγήκε νικητής και είμαι σίγουρη ότι σε αυτό, πέρα από το Χέρι του σωτήρα μας πια κ. Γιώργου Λαζόπουλου, συνέβαλλαν η απέραντη αγάπη, οι αμέτρητες ευχές - προσευχές κ το συγκινητικό ενδιαφέρον τόσου, άγνωστου προς εμάς, κόσμου" αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμα της στο facebook, η κόρη του αγαπητού Γ.Βιτώρου, η Άρτεμις.

"Σας ευχαριστώ όλους κ δε θα κουραστώ να γράφω ότι αυτό το "ευχαριστώ" είναι μικρό κ λίγο... Υγεία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου που απόψε είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, συγκίνηση και χαρά!" σημειώνει στο ίδιο μήνυμα της.

 

Όλο το μήνυμα

 

"Σε ξαναβλέπω κι ο ντουνιάς δε βάνει τη χαρά μου αφού η δική σου η καρδιά ορίζει τη δικιά μου!Με απύθμενη κ απερίγραπτη ευτυχία, σας ενημερώνω ότι ο πατέρας μου βγήκε από τη ΜΕΘ κ είναι στο δωμάτιο του σε πολύ καλή κατάσταση! Στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του βγήκε νικητής κ είμαι σίγουρη ότι σε αυτό, πέρα από το Χέρι του σωτήρα μας πια κ. Γιώργου Λαζόπουλου, συνέβαλλαν η απέραντη αγάπη, οι αμέτρητες ευχές - προσευχές κ το συγκινητικό ενδιαφέρον τόσου, άγνωστου προς εμάς, κόσμου πέρα φυσικά από την συμπαράσταση των δικών μας ανθρώπων, συγγενών κ φίλων! Θα χρειαστώ πολλές ώρες για να τον ενημερώσω για όλους όσους επικοινώνησαν κ ενδιαφέρθηκαν με κάθε τρόπο για εκείνον, αυτές τις ημέρες κ σίγουρα εκείνος μετά θα αναλάβει με το δικό του τρόπο να σας ευχαριστήσει. Μέχρι τότε, θα γράψω μια μαντινάδα της Δέσποινας Σπαντιδάκη που περιγράφει απόλυτα αυτό που οι άνθρωποι του ζήσαμε από την αρχή της περιπέτειας του: Αν ήταν η αγάπη σας νερό σε κάποια βρύση ωκεανός να στέρευε 'θελα ξαναγεμίσει! Σας ευχαριστώ όλους κ δε θα κουραστώ να γράφω ότι αυτό το "ευχαριστώ" είναι μικρό κ λίγο... Υγεία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου που απόψε είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, συγκίνηση κ χαρά!"

 

1

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ