Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Explorer

Newsroom
Newsroom

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε χθες 27 Σεπτεμβρίου 2022, ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων και προσφέρθηκαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα

Η φετινή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, παρά τις προκλήσεις, ήταν χρονιά ανάκαμψης  ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε χθες 27 Σεπτεμβρίου 2022, ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων και προσφέρθηκαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα  στον καπετάνιο κ. Morvillo Luca, και τον Hotel Director κ. Piccinin Andreas  του κρουαζιερόπλοιου Seven Seas Explorer, που είχε προσεγγίσει στο λιμάνι του Ηρακλείου,  με 559 επιβάτες,  προερχόμενο από Valletta και  με επόμενο λιμάνι το Kusadasi.

Τον  Δήμο  Ηρακλείου  εκπροσώπησαν  ο κ. Γιώργος  Σισαμάκης Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και η κα. Δέσποινα Διαλυνά από το Τμήμα Τουρισμού, ενώ τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Κρουαζιέρας κα. Κυριακούλα Καμπανά.

sevean seas explorer

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ, κ. Μηνάς Παπαδάκης δήλωσε:  « Ο προορισμός Κρήτη  είναι ιδιαίτερα ελκυστικός καθώς προσφέρει άπειρες επιλογές συνδυάζοντας τον ήλιο, τις εξαιρετικές θάλασσες και τους ορεινούς όγκους  με την  ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία,  τον πολιτισμό, την λαϊκή παράδοση, την κρητική διατροφή, τον αγροτουρισμό, τις άριστες υποδομές, κλπ.

Καθώς η συνεισφορά του τουρισμού στην οικονομία και στην κοινωνία του προορισμού Κρήτη είναι ιδιαίτερα σημαντική, ο Οργανισμός λιμένος Ηρακλείου σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους φορείς συνεχίζει την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων και για μία βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ».

sevean seas explorer

sevean seas explorer

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ