Γονείς και μαθητές κάνουν ομορφότερη την καθημερινότητα στο σχολείο

Γονείς και μαθητές κάνουν ομορφότερη την καθημερινότητα στο σχολείο

Απολογισμός εθελοντικών δράσεων από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Πλούσιες είναι οι δράσεις που υλοποιούν εδώ και ενάμιση χρόνο τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους μικρούς μαθητές. Στόχος εξαρχής ήταν να βελτιωθεί η καθημερινότητα των παιδιών στο σχολείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σύλλογος Γονέων "το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, αποτελεί ενδεικτικές στιγμές της 1.5 χρόνου δράσης μας ως ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Η ενασχόληση μας ξεκίνησε από την διάθεσή μας να βοηθήσουμε την καθημερινότητα των παιδιών μας στο σχολείο.Το όραμα μας ήταν και είναι το σχολείο να γίνει μια ζωντανή κοινότητα όπου γονείς και μαθητές θα νιώθουμε την ανάγκη και τη χαρά να συμμετέχουμε αυθόρμητα.

5ο Δημοτικό

Με τις δράσεις μας εκτός του πρακτικού αποτελέσματος θέλαμε να γνωριστούμε όλοι γονείς, να ενδυναμώσουμε τον εθελοντισμό και μέσα από το παράδειγμα να δώσουμε στα παιδιά μας την ιδέα της συμμετοχής, της ιδέα της δημιουργίας, της ευθύνης και της αγάπης για ένα χώρο που θα χουν τη ευκαιρία να καλλιεργήσουν γνώσεις και δυνατότητες αλλά πάνω από όλα κοινωνικές δεξιότητες".

5ο δημοτικό

5ο Δημοτικό

5ο δημοτικό

5ο Δημοτικό

5ο Δημοτικό

5ο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ