Χαμός με τα ενδοοικογενειακά επεισόδια στο Ηράκλειο - Χτύπησε δύο φορές τη γυναίκα του, τη μία δημόσια

Newsroom
Newsroom

Ξεχωρίζει η υπόθεση του νεαρού ζευγαριού στη Φορτέτσα

Πέντε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκαν στο Ηράκλειο, έφτασαν στις Αρχές.

Ξεχωρίζει η υπόθεση ενός ζευγαριού (21 η κοπέλα και 23 ετών ο άνδρας) στην περιοχή της Φορτέτσας. Θεωρείται πιο σοβαρή από τις Αρχές καθώς ο νεαρός, που αναζητείται, κατηγορείται ότι χτύπησε δύο φορές τη σύζυγό του, τη μία στο σπίτι τους και τη δεύτερη στο αυτοκίνητο!

Ωστόσο, το δεύτερο περιστατικό το είδαν περίοικοι κι ενημέρωσαν την αστυνομία. Όταν όμως το περιπολικό έφτασε στο σημείο, το νεαρό ζευγάρι είχε φύγει... Οι αστυνομικοί επέμειναν και με τα στοιχεία της πινακίδας του αυτοκινήτου, που οι περίοικοι είχαν δώσει, υπήρξε κινητοποίηση. Τελικά, βρέθηκε μόνον η κοπέλα και στο Α' Α.Τ όπου μεταφέρθηκε, προχώρησε στη σχετική καταγγελία. Ο "θερμόαιμος" σύζυγος αναζητείται.

Και οι άλλες τρεις από τις πέντε περιπτώσεις αφορούν σε ζευγάρια και η μία μητέρα και γιο, με την 81χρονη μητέρα να καταγγέλλει τον 57χρονο γιο της ότι την έβρισε, την απείλησε και την χτύπησε. Ο γιος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.

Αναφορικά με τις άλλες περιπτώσεις, μια 25χρονη κατήγγειλε ότι εδώ και δύο εβδομάδες, ο πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει σε ησυχία! Όπως κατήγγειλε, την ενοχλεί με διαρκή τηλεφωνήματα, της προκαλεί πίεση και άγχος με την εμμονική του συμπεριφορά.

Συνολικά έχουν συλληφθεί τρία άτομα, ενώ δύο καταγγελλόμενοι διαφεύγουν της σύλληψης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ