ΚΡΗΤΗ
Χανιά: Βρέθηκε ο 58χρονος Μαρίνος που αγνοούνταν
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε τον εντοπισμό του
Σώος εντοπίστηκε ο Μαρίνος Λεντέρης, που είχε εξαφανιστεί στις 10 Φεβρουαρίου από τα Χανιά, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και έκδοση missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η υπόθεση, που είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές και είχε προκαλέσει ανησυχία σε όσους τον αναζητούσαν, έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Μαρίνος είναι καλά στην υγεία του.
Τον εντοπισμό του έκανε γνωστό ξανά το «Χαμόγελο του Παιδιού», επιβεβαιώνοντας τη λήξη του συναγερμού.
"Η περιπέτεια του Μαρίνου Λέντερη έληξε σήμερα 13/02/2026 καθώς ο ενήλικας εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Συγκεκριμένα, ο ενήλικας εντοπίστηκε από διασώστες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο Κρήτης, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα κατόπιν σήματος που έλαβαν από το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα την άμεση ανταπόκριση και την συντονισμένη παρέμβαση προκειμένου ο ενήλικας να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται." αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του, το «Χαμόγελο του Παιδιού».
