Χανιά: Με επιτυχία η δράση για τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Χανιά: Με επιτυχία η δράση για τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, από το ΜΑΙΧ και το Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου

Με αγάπη προς το περιβάλλον, διάθεση προσφοράς και πολλά χαμόγελα υλοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021 η δράση «Εθελοντισμός και Περιβάλλον»  που διοργάνωσε το ΜΑΙΧ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού. Μια βιωματική  δράση εθελοντικής δεντροφύτευσης με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Ε1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου.

Οι μικροί μαθητές στη δράση του ΜΑΙΧ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

''Ο Διευθυντής του ΜΑΙΧ, Γεώργιος Μπαουράκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Χανίων Τσουπάκη Μιχάλη, τη Δ/ντρια Διεύθυνσης Δασών Χανίων Πολύμνια Σκλαβάκη, τη Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Πόπη Κασσωτάκη Ψαρουδάκη υποδέχτηκαν τους μικρούς μας φίλους στο Μεσογειακό Περιαστικό Πάρκο του ΜΑΙΧ και όλοι μαζί φύτεψαν δέντρα και αρωματικά φυτά χρησιμοποιώντας με μαεστρία εργαλεία κηπουρικής.

Η δενδροφύτευση ολοκληρώθηκε με τον Δ/ντή του ΜΑΙΧ  να απονείμει στους μαθητές βεβαιώσεις συμμετοχής τυπωμένες σε ανακυκλωμένο χαρτί  ως ένδειξη επιβράβευσης για τη συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος, την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης  και την εθελοντική προσφοράς τους.

Το ΜΑΙΧ ευχαριστεί πολύ τους μικρούς μας φίλους και τον εκπαιδευτικό κ. Γιάννη Δασκαλάκη για την έμπρακτη συμβολή τους στην διαμόρφωση ενός χώρου πρασίνου για την πόλη μας και δεσμεύεται να υλοποιεί αντίστοιχες δράσεις ευαισθητοποίησης''.

Οι δεντροφυτεύσεις του ΜΑΙΧ

Από τη δράση δεντροφυτέυσεων του ΜΑΙΧ
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ