Χανιώτες Επιχειρηματίες κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Μέλη της "Επιχειρηματικής αλληλεγγύης" δώρισαν τρόφιμα για τα συσσίτια της Σπλάντζιας

«Θέλουμε να μοιράσουμε αγάπη, να βλέπουμε γύρω μας χαμόγελα, να κάνουμε το αυτονόητο για συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μια δύσκολη φάση της ζωής τους», αυτό επεσήμαναν μεταξύ άλλων οι Χανιώτες επιχειρηματίες που συγκέντρωσαν και δώρισαν μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων στα συσσίτια της Σπλάντζιας.

Σε σχετική ανακοίνωση της "Επιχειρημαικής Αλληλεγγύης" επισημαίνονται τα εξής:

"Η κα Καπετανάκη, εθελόντρια και μέλος του ΔΣ των συσσιτίων, αφού ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες για την προσφορά τους τόνισε πως «τέτοιες πράξεις είναι που μας κάνουν να νιώθουμε πως υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, πως αξίζει να παλεύουμε γιατί υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που μας υποστηρίζουν. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επιχειρηματίες της πρωτοβουλίας «Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη» που για ακόμη μια φορά στάθηκαν δίπλα μας, στηρίζοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία "Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη" αποτελείται από μια ομάδα Χανιωτών επιχειρηματιών, η οποία προσπαθεί να δώσει "χείρα βοηθείας" όπου υπάρχει ανάγκη. Στόχος της ομάδας των Επιχειρηματιών είναι «να μην είναι κάνεις μόνος, κανείς χωρίς φαγητό αυτές τις άγιες μέρες, αλλά και τις δύσκολες περιόδους που διανύουμε ως χώρα λόγω της πανδημίας».

Για την ιστορία, η Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη προβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα (και όχι μόνο)–είτε αυτές γνωστοποιούνται, είτε όχι, καθώς όπως λένε οι πρωταγωνιστές της ομάδας «τι αξία έχει να είμαστε καλά, όταν ξέρουμε ότι ο διπλανός μας υποφέρει; Και τι ευλογία είναι όταν δίνουμε τη δυνατότητα σε αυτόν που δεν έχει να φάει, ένα πιάτο ζεστό φαΐ…».  

Η δραστηριοποίηση της «Επιχειρηματικής Αλληλεγγύης στην Πράξη» ξεκίνησε όταν κατά την «έκρηξη» της πανδημίας στη χώρα μας αρκετοί Χανιώτες επιχειρηματίες θέλησαν να βοηθήσουν συναδέλφους τους που αντιμετώπιζαν ισχυρό οικονομικό πρόβλημα, ενώ αμέσως και επειδή η κινητοποίησή τους ήταν άκρως επιτυχημένη, προχώρησαν από τους πρώτους, σε συμβολικές κινήσεις απόδοσης ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες της καθημερινότητάς μας (νοσηλευτές, ιατρούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες κα), αλλά και στη βοήθεια δομών και οργανώσεων του νομού.  

Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση κάνοντας πράξη για ακόμη μια φορά το αυτονόητο".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ