Χειροπέδες σε δύο γυναίκες για πώληση απομιμητικών προϊόντων

Newsroom
Newsroom

Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα αστυνομικών επιχειρήσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου

Στοχευόμενες αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκαν χθες στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Χερσονήσου.

Όπως έγραψε το Cretalive, κατασχέθηκαν σχεδόν 1,500 είδη απομιμητικών προϊόντων ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη δύο γυναικών, για τη διάθεση και την πώληση τους.

 

Σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Συνελήφθησαν χθες (09.08.2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο γυναίκες (ημεδαπή και αλλοδαπή) για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και  πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες (09.08.2022) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με υπαλλήλους του 4ου Τμήματος Κινητής Ομάδας Ελέγχου (Κ.Ο.Ε.) της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛ.Υ.Τ) της Α.Α.Δ.Ε. και πραγματογνωμόνων επώνυμων εταιρειών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων διενεργήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα τα οποία κατέχουν και χρησιμοποιούν οι δύο γυναίκες.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά σχεδόν 1.500 προϊόντα απομίμησης τα οποία αφορούν σε υποδήματα, είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ, αρώματα, καπέλα, γυαλιά ηλίου, παιδικά παιχνίδια κ.λ.π, που έφεραν πλαστά σήματα που ομοιάζουν με σήματα επωνύμων εταιριών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

1

μαιμου προιοντα

 

μαιμου προιοντα

μαιμου προιοντα

μαιμου προιοντα

μαιμου προιοντα

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Δείτε επίσης

Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν εκατοντάδες "μαϊμού" προϊόντα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ