Η Αγία Ειρήνη και το παρ'ολίγον μαχαίρωμα σε μικροπωλητή!

Τι ισχυρίζεται η πλευρά του παρ'ολίγον θύματος

Δεν ήταν διαπληκτισμός μεταξύ οδηγών και δεν ήταν επίθεση με τα χέρια, αναφέρει το περιβάλλον του παρ'ολίγον θύματος, στο θερμό επεισόδιο στο πανηγύρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Όπως αναφέρει στο Cretalive, ο γιος του άνδρα που δέχτηκε επίθεση από τον ηλικιωμένο, ο ίδιος μαζί με τους γονείς του, είχαν πάει από τα ξημερώματα στην περιοχή, για να "πιάσουν" χώρο στο πανηγύρι, ως μικροπωλητές που είναι επί χρόνια. Ο καυγάς φέρεται να φούντωσε όταν ο συλληφθείς δεν μπορούσε να περάσει με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τρακάρει σε πάγκο.

Ο νεαρός διηγείται:

Ο πατέρας μου εγώ και η μάνα μου είχαμε πάει από τις 4 τα ξημερώματα για να πιάσουμε μέρος για το πανηγύρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου διότι είμαστε χρόνια πλανόδιοι μικροπωλητές.
Ο κύριος ήρθε με το αμάξι τού και στην προσπάθεια του να περάσει (ενώ είχαν περάσει πιο πριν, ακόμα και φορτηγά) τράκαρε έναν πάγκο συναδέλφου μου και τον έσπασε, κι έβριζε εμάς διότι - και καλά - δεν μπορούσε να περάσει.

Κατέβηκε και έβριζε όλους τούς ανθρώπους από το πανηγύρι, τούς πάγκους, θεούς και δαίμονες.

Ξεκίνησε να πηγαίνει με άγριο ύφος προς τον πατέρα μου και τον χτύπησε, πήγε να τον απομακρύνει ή μητέρα μου και χτύπησε και εκείνη.

Πήγε να τραβήξει μαχαίρι και τού το άρπαξε ο πατέρας μου και τον κρατούσε στο έδαφος ώστε να μην μπορέσει να κάνει κάποια κίνηση. Είχε πάνω του το μαχαίρι και κυκλοφορούσε!

Πήρε ένας άνθρωπος το μαχαίρι από τον πατέρα μου και το πέταξε στον δρόμο, τούς χωρίσαμε και σηκώθηκε και έφυγε διότι είχα καλέσει την αστυνομία. Βρήκε το μαχαίρι το ξανά έβαλε στην ζώνη του και έφυγε. 15 λεπτά αργότερα τον συνέλαβε η αστυνομία μερικές εκατοντάδες μέτρα. 

Ο νεαρός αναφέρει πως ο πατέρας του είναι 47 ετών και πως μάρτυρες του περιστατικού με το μαχαίρι, με λάμα μήκους 25 εκατοστών, έγιναν όλοι οι μικροπωλητές.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση