Η απάντηση του Μ.Αλιφιεράκη για τη χθεσινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου

Η απάντηση του Μ.Αλιφιεράκη για τη χθεσινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης παίρνει θέση για τα όσα του καταλογίζει η πλευρά του Γιώργου Αγριμανάκη. Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, ο κ. Αλιφιεράκης δίνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μανώλης Αλιφιεράκης

Η ανακοίνωση του προέδρου του Επιμελητηρίου:

"Με αφορμή το δημοσίευμα με θέμα: «Σύγκρουση δύο ... προέδρων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου»  θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Με αίτημά του, το Σωματείο Υδραυλικών ζητούσε από το Επιμελητήριο Ηρακλείου χορηγία 1.500 ευρώ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών. Η Διοικητική Επιτροπή ενέκρινε το ποσό των 1.000 ευρώ και παρέπεμψε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο για την τελική έγκριση, ως οφείλει και κάνει για όλα τα σχετικά θέματα.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Αγριμανάκης  ενέκρινε τη χορηγία και μάλιστα αντιπρότεινε  να δοθεί το ακριβές ποσό που ζητήθηκε, δηλαδή 1.500 ευρώ. Η πρόταση αυτή  έγινε τελικά δεκτή από το σώμα, και μάλιστα ο ίδιος o κ. Αγριμανάκης την υπερψήφισε (!) ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.
Αναρωτιέται κανείς ποιος «μοιράζει χορηγίες» και σε ποιον καταλογίζεται "έλλειψη δημοκρατίας";
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καταγραφεί ηχητικά με τους διαλόγους και τις απόψεις που διατυπώθηκαν και είναι στη διάθεση καθενός. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση,
 Μανώλης Αλιφιεράκης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου"

Δείτε επίσης:

Σύγκρουση δύο ... προέδρων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ