Η επίλυση του κτιριακού στο Αρκαλοχώρι μεταξύ των αιτημάτων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Η επίλυση του κτιριακού στο Αρκαλοχώρι μεταξύ των αιτημάτων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Στο ετήσιο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων οι κ.κ. Καλομοίρης και Μαρκογιανννάκης

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου Νίκος Καλομοίρης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μαρκογιάννακης παρευρέθηκαν το διήμερο 27-28/01 στο Ετήσιο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων όπου έγινε απολογισμός των πεπραγμένων του προηγούμενου έτους .

δφ

Τέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία καθώς και οι στόχοι που θα διεκδικηθούν μέσα από αγώνες και δράσεις. Στο συμβούλιο παρευρέθηκαν τόσο η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία όσο και εκπρόσωποι της πλειοψηφίας των κομμάτων του Κοινοβουλίου οι οποίοι έδειξαν τη συμπαράσταση και την κατανόηση τους στα δίκαια αιτήματα των Συνδικαλιστικών Σωματείων .

σδ

Κατά την τοποθέτηση του, ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε τις ανάγκες που απασχολούν το Νόμο Ηρακλείου και ζήτησε την επίλυση τους. Μερικά από τα μείζονα ζητήματα είναι το κτιριακό του Αρκαλοχωρίου, όπου οι υπηρετούντες εκεί αστυνομικοί στεγάζονται προσωρινά σε δύο κοντέινερ με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η υπηρεσιακή τούς καθημερινότητα΄. Η Ένωση αιτήθηκε την ανανέωση των Υπηρεσιακών οχημάτων και τόνισε πως οι αποσπάσεις κατά την θερινή περίοδο αφενός πρέπει να ξεκινήσουν νωρίτερα φέτος αφετέρου να συμπεριληφθεί και η Αθήνα στις επιλογές των αστυνομικών, που τα προηγούμενα έτη εξαιρείται με αποτέλεσμα να μην επανδρώνεται Αστυνομικό προσωπικό στις τουριστικές Υπηρεσίες του Νομού.

Επίσης τονίστηκε στις φετινές μεταθέσεις να ενισχυθούν με ανθρώπινο δυναμικό έτσι ώστε να στελεχωθούν οι Υπηρεσίες του Νομού που έχουν υποστελεχωθεί, μεταξύ των οποίων είναι και το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ