Η χαλάρωση στη χρήση μάσκας έφερε, και χθες, πρόστιμα

Η χαλάρωση στη χρήση μάσκας έφερε, και χθες, πρόστιμα

Χθες σε επίπεδο Κρήτης διενεργήθηκαν 2.476 έλεγχοι

Την ώρα που η μετάλλαξη "Όμικρον" μάς υπενθυμίζει ότι δεν έχουμε τελειώσει με τον κορωνοϊό, οι Κρητικοί μοιάζουν να ... χαλαρώνουν αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με κύρια παράβαση τη μη χρήση μάσκας.

Χθες σε επίπεδο Κρήτης διενεργήθηκαν 2.476 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε υπαλλήλους αλλά και ιδιοκτήτες διαφόρων επιχειρήσεων. Μόνο ο νομός Λασιθίου, όπου άλλωστε η επιδημιολογική εικόνα είναι καλύτερη,, βγήκε χθες "καθαρός" από πρόστιμα.

Στα Χανιά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε δύο υπαλλήλους πιτσαρίας για μη χρήση μάσκας.

Στο Ρέθυμνο πρόστιμο πήρε εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας αλλά και ο ιδιοκτήτης καφενείου, καθώς στο μαγαζί δεν είχε αναρτηθεί η πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό πελατών στο κατάστημα.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν συνολικά 11 πρόστιμα για μάσκες - οι 6 σε εργαζόμενους και ιδιοκτήτες κομμωτηρίου, γυμναστηρίου, κρεοπωλείου και εμπορικών καταστημάτων πώλησης χαλιών και ενδυμάτων, ενώ οι υπόλοιπες 5 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε εργαζόμενους και τον ιδιοκτήτη επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Δείτε επίσης:

Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Η μετάλλαξη Όμικρον μας υπενθύμισε ότι δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό»

Στα 282 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΚρήτηΔιαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ