Διακοπές ρεύματος, από Δευτέρα

Διακοπές ρεύματος, από Δευτέρα

Δείτε σε ποιες περιοχές του Ηρακλείου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση την ερχόμενη εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11/2021
07:30-15:00 Γενικά στο χωριό Κυπαρίσσι του Δ.Ηρακλείου.
08:00-11:00 Γενικά στο χωριό Αγ.Μύρωνας του Δ.Ηρακλείου.

ΤΡΙΤΗ 30/11/2021
08:00-16:00 Στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών από την επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την επιχείρηση Σκουλούδη και στους Αθανάτους στην περιοχή της οικίας Τσαγκαράκη στο δρόμο προς Σταυράκια, και της διακλάδωσης προς τους Αθανάτους.Στις περιοχές των αρδευτικών Μουλακάκη, Μαμαλάκη, Κουμπενάκη, Πηγάκη, Στεφανάκη στην οδό Δροσιάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.
12:00-16:00 Στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών στις περιοχές από τη διακλάδωση Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή Καμάρα. Στον οικισμό Αθανάτων και το μετόχι Ανωγειανίδων και στις περιοχές των επιχ.Τσατσάση, ελαιουργείο Σταυρακίων, ελαιουρ.Ίανθος, βιοτεχνία Βλατά, σκαπτικά Μηναδάκη, πτηνοτροφείο Λιοκουκουδάκη, αποθήκης Πηρουνάκη, αρδευτικά Καστρινογιάννη, δεξαμενή Σκουλούδη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
15:00-16:00 Στις Γούρνες Τεμένους και στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, του βουστασίου Περδικογιάννη του κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/12/2021
08:00-15:00 Στα Καμίνια στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Βαρβάρας και του γηπέδου ΟΦΗ, στις οδούς Ισαύρων και Συβρίτου, Κυβέλης από την οδό Ελευθέρνης έως την οδό Σμυριλίου, Καντάνου και Απτέρων από την οδό Σμυριλίου μέχρι την οδό Παρνασού, Σμυριλίου από την οδό Κυβέλης μέχρι την οδό Συβρίτου, Παρνασού από την οδό Καντάνου μέχρι την οδό Ισαύρων και στην οδό Θεοκρίτου από την οδό Απτέρων μέχρι την οδό Ελευθέρνης.

ΠΕΜΠΤΗ 2/12/2021
08:00-15:00 Στις περιοχές των εγκαταστάσεων της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories και του ξενοδοχείου Ζορμπάς .Στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, στις περιοχές νότια του πρώην ξενοδοχείου Κυβέλια στις Κ.Γούβες, του πρώην πτηνοτροφείου Φαρσάρη, του καταστήματος Νικολάντου, της περιοχής του πεδίου βολής καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.
12:00-16:00 Στο Καλό Χωριό του Δ.Χερσονήσου, βόρεια του οικισμού, στην περιοχή της οικίας Λέντερη Φρειδερίκης και στην περιοχή του κέντρου του χωριού. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ