Η κάνναβη τους έστειλε στο κρατητήριο ...
Στη φάκα δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 43 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 43 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υπηρεσίας έγινε έλεγχος στον 43χρονο, το διάστημα που είχε παραλάβει ποσότητα κάνναβης από τον 35χρονο.
Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6,7 γραμμάρια κάνναβης.
Ακολούθησε έλεγχος στον 35χρονο και έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 180 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
- Με τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής, Ν. Ηγουμενίδης
- Ξεκινούν έργα 6,5 εκ. ευρώ στους δρόμους!
- Παρέμβαση Αυγενάκη για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου