Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενούς της

Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενούς της

Πίσω από μία πετυχημένη επιχείρηση κρύβεται ένα προσωπικό που εργάζεται με χαμόγελο!

Η εταιρεία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ είναι μία γνωστή, πετυχημένη επιχείρηση στην Κρήτη στον τομέα της ανακύκλωσης με πορεία άνω των 40 ετών.

Μέχρι σήμερα, έχει απασχολήσει πολλά άτομα προσωπικό και έχει προσφέρει θέσεις εργασίας σε πολλούς συνανθρώπων μας, κάτι που συνεχίζει να κάνει καθημερινά.

Η εταιρεία συνεχώς αυξάνει τα μέλη της και αυτή τη στιγμή απασχολεί 56 εργαζομένους στα καταστήματά της.

 

Λίγα λόγια από εργαζομένους της Καθέρης ΑΒΕΕ

 

Ο οδηγός, κ. Mάνος Δρετάκης, αναφέρει «είναι σημαντικό να είσαι σε ένα εργασιακό περιβάλλον που εκτιμάται αυτό που προσφέρεις. Αυτό νιώθω και εγώ εδώ

Καθέρης Δρεττάκης

Ο κ. Μάνος Παπαδαντωνάκης, ο οποίος εργάζεται στην Εξυπηρέτηση Πελατών, τονίζει «είμαι σε μια εταιρεία που προτεραιότητα της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και φαίνεται στο αποτέλεσμα της καθημερινά

Καθέρης Παπαδαντωνάκης

«Το δυνατό μας χαρτί»

Η διοίκηση τονίζει πως «οι εταιρείες οφείλουν να δημιουργούν χώρους που να εμπνέουν και να συμβάλλουν στην καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων της.

Αναλογιζόμαστε την καθημερινή προσπάθεια της  ομάδας που βρίσκεται στην ‘’πρώτη γραμμή’’ που με αφοσίωση και πραγματική θέληση διεκπεραιώνει τα καθήκοντα της και οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε.

Είμαστε περήφανοι για όλο το προσωπικό μας όπου με υπομονή και επιμονή αποτελεί ένα δυνατό χαρτί στην καθημερινή στρατηγική μας που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και την Δημιουργία μιας Πράσινης Κρήτης

 

 Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την διοίκηση στο προσωπικό της  για την αφοσίωση του στο έργο αυτό, που αποτελεί συλλογική προσπάθεια κατορθώνοντας να εξυπηρετεί περισσότερα σημεία, πελάτες & προμηθευτές στην ορθή ανακύκλωση των μεταλλικών αποβλήτων.

 

Βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία ΕΔΩ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ