Η …παράσταση του μετανοημένου ναρκέμπορου δεν ξεγέλασε την Δίωξη

Το μεσημέρι έφυγε κύριος από τα δικαστήρια, το βράδυ τον «μπλόκαραν» φορτωμένο

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε συλληφθεί με ποσότητα 750 γραμμαρίων ηρωίνης, μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Θερίσου. Χθες, κάθισε στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, δηλώνοντας μετανιωμένος και ζήτησε να του δοθεί μία ευκαιρία ως προς την ποινική του μεταχείριση. Και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την έδωσε, επιβάλλοντας ποινή τριών ετών με αναστολή.

Με τέτοια ποινή είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο 35χρονος Αλβανός αποχώρησε από τα δικαστήρια ..άνετος και ωραίος. Ίσως και να γέλασε, πιστεύοντας ότι …ξεγέλασε. Μία απόφαση που «θόλωσε» το μάτι των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οι οποίοι όλο αυτόν τον καιρό είχαν από κοντά τον 35χρονο, γνωρίζοντας ότι διακινεί ποσότητες ηρωίνης στην πόλη του Ηρακλείου. Η …παράσταση μάλιστα που έδωσε μέσα στη δικαστική αίθουσα, αυτή του μετανοημένου εμπόρου ναρκωτικών, τούς εξόργισε.

Όμως η Θεία δίκη ήρθε λίγες ώρες μετά την έξοδο του από τα δικαστήρια του Ηρακλείου. Την ίδια νύχτα αστυνομικοί τον έπιασαν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με νεαρό συμπατριώτη του να μεταφέρουν ποσότητα ηρωίνης, την οποία είχαν κρύψει μέσα στο λεβιέ ταχυτήτων.

Ο 35χρονος είχε συναντηθεί από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης με τον συγκατηγορούμενο του, στην περιοχή της Θερίσου. Βγήκαν στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο. Δεν τους ακολούθησαν. Επέλεξαν να επιτηρήσουν τις εισόδους προς το Ηράκλειο, αναμένοντας την επιστροφή τους.

Πράγματι, περίπου τρεις ώρες αργότερα, το εμπλεκόμενο όχημα εμφανίστηκε. Μπήκαν Ηράκλειο από την είσοδο του Αγίου Ιωάννη, Χωστού. Λίγο μετά τούς ακινητοποίησαν.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν, όπως προαναφέρθηκε, κρυμμένα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Δυστυχώς για τον 35χρονο, οι αστυνομικοί της Δίωξης δεν τού έδωσαν άλλη ευκαιρία. Την είχε και την «έκαψε».

Διαβάστε επίσης:

Η καβάντζα της ηρωίνης ήταν... κινούμενη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ