Η ρίψη απορριμμάτων στην παλιά πόλη θα επιφέρει πρόστιμα!

Η ρίψη απορριμμάτων στην παλιά πόλη θα επιφέρει πρόστιμα!

Μοιράστηκαν περίπου 700 μικροί κάδοι σε οικίες και καταστήματα της περιοχής

Μετά την ενημέρωση που προηγήθηκε από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης σε κατοίκους και επαγγελματίες της παλιάς πόλης αλλά και την διανομή 700 περίπου μικρών κάδων σε οικίες και καταστήματα της περιοχής, η μη συμμόρφωση και η ρίψη απορριμμάτων σε άλλα σημεία θα επιφέρει και αυστηρά πρόστιμα.

Τα παραπάνω ανέφερε μιλώντας στον ΤΕΑΜ FM ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης Δημήτρης Λελεδάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που ξεκίνησε ξανά στην παλιά πόλη το οποίο αφορά την δωρεάν τοποθέτηση κάδων στο ιστορικό κέντρο και την συλλογή τους πόρτα -πόρτα από πλευράς της υπηρεσίας. Η υπηρεσία αντίστοιχα ενημέρωσε τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής για όλα τα διαδικαστικά σε ότι αφορά την αποκομιδή τους και πλέον όπως εξήγησε ο ίδιος είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων με στόχο να “περιφρουρήσουμε την καλή εικόνα στο ιστορικό μας κέντρο και να το προστατέψουμε”.

Ο ίδιος πρόσθεσε :“Ενημερώσαμε τους πάντες και τοποθετήσαμε τους κάδους έτσι ώστε να μην βλέπουμε την εικόνα με τις σακούλες απορριμμάτων σε κάθε γωνιά της παλιάς πόλης, έξω από τις πόρτες ή κρεμασμένα σε κάγκελα”.

Ήδη όπως τόνισε η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε “θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια και δυστυχώς για όσους δεν συμμορφώνονται, θα επιβάλλονται πρόστιμα”.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Πηγή: goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ