Η Ζωφόρος και ο Δήμος Ηρακλείου εκπαιδεύει το 48ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Ήταν μια εντυπωσιακή εμπειρία για όλους και όλες μας, παιδιά και εκπαιδευτικούς!

Ο Zophoros, Πολιτισμός Περιβάλλον Ζωοφιλία, βρέθηκε στο 48ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει

"Επισκεφτήκαμε το 48ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου με τους εθελοντές εκπαιδευτές μας κ.Χρυσούλα Παπαδάκη &  Ιατρακη Κώστα.Πάντα παρών φυσικά  ο εκπαιδευμένος πρώην αδέσποτος Όσκαρ και μαζι του  η ανάπηρη Αριστέα μας!

Στις 17/3/23  παρακολούθησαν το πρόγραμμα 115 μαθητές της πρώτης, τρίτης και τέταρτης τάξης του Σχολείου .Η εξαιρετική Διευθύντρια  κ.Χονδροζουμακη Κωστούλα με όλους τους εκπαιδευτικούς ήταν παρόντες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του Προγράμματος ”Ενσυναίσθηση και Ζώα”   .

Όπως επανειλημμένα έχουμε καταγράψει μόνο με εκπαίδευση & ενημέρωση τα παιδιά μας αποκτούν Αξίες Ζωής που πάνε ένα βήμα μπροστά τις αυριανές  κοινωνίες!

Ο Δήμος Ηρακλείου αυτό το έχει υιοθετήσει ως φιλοσοφία και προχωρά μπροστά με την νεα Αντιδημαρχο για θεματα ζώων κ Συγγελάκη Δέσποινα !

Για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς για το πρόγραμμα Ενσυναισθηση και Ζώα,εγκ.απο ΙΕΠ, είμαστε στη διάθεση τους στα τηλ 6978191569/6972832672

Παραθέτουμε αυτούσιο το ευχαριστήριο της εξαιρετικής Διευθύντριας του 48ου Δημοτικού Σχολείου:

48ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ <mail@48dim-irakl.ira.sch.gr>

Προς Ζωφόρος πολιτισμός περιβάλλον  ζωοφιλία

Πέμ 23 Μαρ στις 5:40 π.μ.

Αγαπητοί

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 48ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την καταπληκτική εμπειρία που μας προσφέρατε με την επίσκεψη που μας κάνατε με τα σκυλάκια Αριστέα και Όσκαρ.

Ήταν μια εντυπωσιακή εμπειρία για όλους και όλες μας, παιδιά και εκπαιδευτικούς!

Παρατηρώντας την παρέμβασή σας όλοι και όλες μας ευαισθητοποιηθήκαμε και ήρθαμε ακόμη πιο κοντά σε θέματα, όπως η ζωοφιλία, τα σκυλιά,  η αναπηρία στα ζώα κ. α. Τόσο οι εκπαιδευτικοί, όσο και, κυρίως, τα παιδιά εντυπωσιαστήκαμε, αγκαλιάσαμε, χαϊδέψαμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε και χαρήκαμε μαζί τους.

Ειδικά μας εντυπωσίασε η παιχνιδιάρα Αριστέα, ένα καταπληκτικό σκυλάκι, το οποίο, αν και με κινητικά προβλήματα στα πίσω του πόδια, μπορούσε και περπατούσε με τη βοήθεια του αναπηρικού αμαξιδίου και τη φροντίδα της συνοδού του. Ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί και, πραγματικά, κάτι πρωτόγνωρο κι εντυπωσιακό για όλους μας.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχουν καλή πορεία και τα δυο τους. Για μια ακόμη φορά σας εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες για την εντυπωσιακή αυτή εμπειρία που μας προσφέρατε. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να προσφέρετε απλόχερα την αγάπη σας για τα ζώα  και να τη μεταδίδετε  και σε όλους κι όλες από τους συνανθρώπους μας, έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να προσφέρουν κι αυτοί, με τη σειρά τους, την ευαισθησία και την αγάπη τους σε όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Πολλά συγχαρητήρια για το έργο σας!  Καλή συνέχεια στην όμορφη δουλειά  σας!!!!

Με εκτίμηση,
Χονδροζουμάκη Κωστούλα
Αν/τρια Διευθύντρια 48ου Δ.Σχ. Ηρακλείου"

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ