Ιεράπετρα: Δύο στη "φάκα" για κάνναβη και δενδρύλλια
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς
Ποσότητα κάνναβης, περίπου 600 γραμμαρίων, βρέθηκε σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του ΤΑΕ Λασιθίου ενώ είχαμε δύο συλλήψεις νεαρών ανδρών.
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα οι δύο άνδρες, 21 και 25 ετών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο και υποβλήθηκαν σε έλεγχο. Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 597 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο δενδρύλλια και κινητά τηλέφωνα.
Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:
"Συνελήφθησαν σήμερα (10.06.2026) ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου δύο ημεδαποί 21 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. όχημα και πραγματοποιήθηκε έλεγχος.
Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
∙ -597- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
∙ -2- ζυγαριές ακριβείας
∙ -2- δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν σε γλάστρες με τη μέθοδο της υδροπονίας
∙ -2- κινητά τηλέφωνα
∙ σπόροι κάνναβης
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας".
- Νέο τελεσίγραφο Πλεύρη για τη δομή μεταναστών: Το θέμα κλείνει, ακόμα και μονομερώς...
- Προφυλακίστηκε ο 35χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά τα δύο ανήλικα παιδιά στη Σούδα
- Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς από το 6ο και 44ο Δημοτικά Σχολεία και το Δήμο Ηρακλείου




