Ικανοποίηση από την ΕΣΗΕΠΗΝ για την συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Διοργανώθηκε στο Ηράκλειο σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ

Mε  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική  αιμοδοσία  δημοσιογράφων και αθλητικών φορέων, πρόσφατα, στο Ηράκλειο, με πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΠΗΝ και της τοπικής επιτροπής του ΠΣΑΤ.

Οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου αλλά και αθλητικοί φορείς της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΕΣΗΕΠΗΝ, με την πολύτιμη συνδρομή της κινητής μονάδας Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ και αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ Αντώνης Παπουτσάκης,  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή  συναδέλφων, και επεσήμανε:  «Γνωρίζουμε τη μεγάλη έλλειψη που υπάρχει αυτή την περίοδο σε αίμα και κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε περισσότερο να βοηθήσουμε. Η παγκόσμια στατιστική δείχνει ότι το 60% του πληθυσμού της γης μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά αίμα».

Ο Αντώνης  Παπουτσάκης χαιρέτισε την παρουσία μελών της δημοσιογραφικής οικογένειας, ενώ απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους, στην ΠΑΕ ΟΦΗ και την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Κρήτης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, έξω από την ενετική Λότζια όπου στήθηκε η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ