Ικανοποίηση της Ένωσης Γονέων Χανίων για την προμήθεια tablet από το Δήμο

Ικανοποίηση της Ένωσης Γονέων Χανίων για την προμήθεια tablet από το Δήμο

Η ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Χανίων για την προμήθεια 1000 tablet, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί την έμπρακτη στήριξη του Δήμου μας σε μαθητές που έχει καταγραφεί ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, λόγω έλλειψης των αντίστοιχων μέσων (υπολογιστής, tablet, smart phone).

Ευελπιστούμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί τάχιστα από το Δήμο και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε τις επόμενες μέρες οι μαθητές αυτοί να έχουν στη διάθεσή τους τα tablet και να συμμετέχουν κανονικά στα μαθήματά τους.

Ελπίζουμε επίσης η προσπάθεια αυτή του Δήμου να συνεχιστεί για την κάλυψη και των υπολοίπων μαθητών που έχουν ανάγκη και δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν από την τωρινή προμήθεια.

Εμείς θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία, προκειμένου όλοι οι μαθητές να έχουν ισότιμη συμμετοχή στην εκπαιδευτική εξ’ αποστάσεως διαδικασία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ