Ημερίδα με θέμα «Η ενεργειακή μετάβαση στη νησιωτική Ελλάδα»

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η ενεργειακή μετάβαση στη νησιωτική Ελλάδα» της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ», τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στις 9:30 πμ στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού) Αίθουσα Μικρού Θεάτρου

Η Πράξη «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ - Ενεργειακή αναβάθμιση των ιστορικών κτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Λότζιας – Δημαρχείου Ηρακλείου» χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος INTERREG V- A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020» και έχει ως αντικείμενο τη μετατροπή των δύο εμβληματικών κτηρίων της Λευκωσίας και του Ηρακλείου σε επιδεικτικά κτήρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Στην πράξη συμμετέχουν ως δικαιούχοι το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο / Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και ο Δήμος Ηρακλείου από την Ελλάδα, καθώς και η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας / Προεδρικό Μέγαρο, το Πανεπιστήμιο Κύπρου / Τμήμα Αρχιτεκτονικής, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών και το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, από την Κύπρο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις «Ημέρες Ενέργειας 2021» της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Ενέργειας (EUSEW 2021 Energy days) και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού είτε ανάρρωσης από τη νόσο COVID 19. Καθ’ όλην τη διάρκεια θα είναι υποχρεωτική η μάσκα. Κατά το διάλειμμα θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν θα υπάρξει δυνατότητα εκ του μακρόθεν συμμετοχής μέσω της διεύθυνσης:https://zoom.us/j/94884982175?pwd=YnF2NWc3VnduRHBZSXFZeHEwTmpHQT09 Για τη συμμετοχή πρέπει να ζητηθεί κωδικός προσπέλασης με αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση spyros@diopsis.gr (Σπύρος Κάνουρας). Πέραν τούτου, θα γίνεται διαδικτυακή μετάδοση από το youtube.hmu.gr με ελεύθερη πρόσβαση.

 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ