Ηράκλειο: Με επιτυχία η Γιορτή του Στίβου

Newsroom
Newsroom

Πάνω από 3.000 άτομα θα πάρουν μέρος στο RUN CREECE

Η Περιφέρεια Κρήτης επενδύει στο Αθλητισμό, στην νέα γενιά, τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στην γιορτή του Στίβου που οργανώθηκε απόψε στο "Ατλαντις"από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο. 

Ηράκλειο γιορτή στίβου

Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είπε ο Περιφερειάρχης, ενώ επισήμανε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται με όλους τους φορείς και συμμετέχει σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που αναδεικνύει τον Αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι. Ο κ Αρναουτάκης ευχαρίστησε θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την επιτυχή πολύχρονη συνεργασία και τις  συνδιοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης και ο τεχνικός ανάπτυξης και σωματειακού αθλητισμού της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Μάρκος Καλούδης, ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη για την διαχρονική συνεργασία και στήριξη, λέγοντας ότι η γιορτή του Στίβου όπου βραβεύονται οι καλύτεροι αθλητές, προπονητές, κριτές, σωματεία κάθε χρόνο, αλλά και το  RUN CREECE που πραγματοποιείται αύριο αποτελούν θεσμό. Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι στο αυριανό RUN CREECE στην πλατεία Ελευθερίας (Περιφέρειας Κρήτης όπου θα γίνει η εκκίνηση) έχουν δηλωθεί συμμετοχές πάνω από 3.000 άτομα όλων των ηλικιών.

Ηράκλειο γιορτή στίβου

Παράλληλα με τον Περιφερειάρχη που βράβευσε πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της Κρήτης, βραβεύσεις έγιναν από τους παριστάμενους Λευτέρη Αυγενάκη Υφυπουργό Αθλητισμού, την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, τους Βουλευτές Μάξιμο Σενετάκη, Μανόλη Συντιχάκη. Από την Περιφέρεια βράβευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Ευάγγελος Ζάχαρης, οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ξυλούρης, Ρένα Χουδετσανάκη, Γιάννης Ανδρουλάκης, εκ μέρους του συνδιοργανωτή Δήμου Ηρακλείου ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς, η Αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη όπως και άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι.

4456998

Ηράκλειο γιορτή στίβου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ