ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Προβλήματα με τις πτήσεις στο «Ν.Καζαντζάκης», λόγω αφρικανικής σκόνης και ισχυρών ανέμων
Πτήσεις χρειάστηκε να κινηθούν προς εναλλακτικά αεροδρόμια
Προβλήματα καταγράφονται την τελευταία ώρα, στο αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης», λόγω της αφρικανικής σκόνης, της χαμηλής ορατότητας (περίπου στα 1000 μέτρα) και των θυελλωδών ανέμων (25-35 κόμβοι), που πνέουν στην περιοχή.
Μέχρι στιγμής, σε ότι αφορά στις πτήσεις, συνολικά τρεις από το εξωτερικό, οι οποίες ήταν να προσγειωθούν στο Ηράκλειο, τελικά δεν τα κατάφεραν και χρειάστηκε να κινηθούν προς εναλλακτικά αεροδρόμια (Αθήνας, Κέρκυρας και Χανίων).
Μάλιστα, το ένα από τα τρία αεροσκάφη είχε ξεκινήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Ρόδο, κρίθηκε απαραίτητο λόγω των συνθηκών να κινηθεί προς το Αεροδρόμιο Ηρακλείου και καθώς δεν κατάφερε να προσγειωθεί, κινήθηκε προς το Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης». Ούτε εκεί κατάφερε να προσεγγίσει και κατευθύνθηκε προς την Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη