Κ. Νοτοπουλου στο Livetalks: "Έρχονται μεγάλα δράματα στην οικονομία"

Κ. Νοτοπουλου στο Livetalks: "Έρχονται μεγάλα δράματα στην οικονομία"

Σκληρή γλώσσα από την Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται για δεύτερη ημέρα σήμερα, η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας στο Livetalks η Κατερίνα Νοτοπούλου, κατηγόρησε την κυβέρνηση 'για αδιαφορία και αβλεψία όσον αφορά τη στήριξη των ανθρώπων που απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο" και προέβλεψε ότι " έρχονται μεγάλα δράματα για τις τοπικές κοινωνίες και την οικονομία". 

Με φόντο την χθεσινή επίσκεψή της στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπου συναντήθηκε και με σωματεία εργαζομένων,  σημείωσε ότι δικαίως οι εποχικοί είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι, τονίζοντας ότι "μία σοβαρή κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι εδώ, στην Κρήτη, και να συζητά την επανεκκίνηση του τουρισμού από εδώ".

"Η κυβέρνηση μοιράζει κονδύλια σε ΜΜΕ, φίλους και κολλητούς και δεν παρέχει καμία στήριξη στην πραγματική εργασία" είπε και...επιβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε "αγωνιστικούς ρυθμούς". 

Κληθείσα να σχολιάσει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα κονδύλια που δόθηκαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την εκστρατεία αντιμετώπισης του κορωνοϊού και τις αντιδράσεις που υπήρξαν για "τσουβιάλιασμα" των δημοσιογράφων, τόνισε ότι "κάθε καλλιτεχνική έκφραση υπόκειται στην προσωπική κριτική και στην αισθητική του καθενός. Ουδεμία πρόθεση υπήρξε για "τσουβάλιασμα" ούτε για  συλλήβδην ομαδοποίηση των δημοσιογράφων. Είμαι βέβαιη ότι σε αυτό είδατε κάποιους από τα κεντρικά μέσα που δεν ασκούν δημοσιογραφία αλλά μεταχειρίζονται με τρόπο ξένο προς τη δημοσιογραφία την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση".

Τόνισε πάντως ότι "αν ο σκοπός του σποτ ήταν να έρθει στο προσκήνιο και στο επίκεντρο της συζήτησης, η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, πέτυχε!". 

 

 

Το πρωί της Τρίτης, η κα. Νοτοπούλου είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον Περιφερειάρχη  Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ενώ αργότερα στην Περιφέρεια είχε σειρά επαφών με επιχειρηματίες του Τουρισμού της Κρήτης.

νοτοπούλου περιφέρεια

νοτοπουλου περιφέρεια

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ