Κάλεσμα σε ευρεία σύσκεψη απευθύνουν φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους

Δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους φορείς του νομού Χανίων, για ένα συντονισμένο πρόγραμμα δράσεων ενόψει της πανελλαδικής απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου, απευθύνει ο Σύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης. 

Η συνάντηση θα γίνει  στο υπό κατάληψη Πολυτεχνείο Κρήτης και, συγκεκριμένα, στην αίθουσα Β1008 την Παρασκευή 23/2 στις 18:00 μ.μ.

Στην ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα, μεταξύ άλλων επισημαίνουν: «Οι φοιτητές όλης της χώρας βρισκόμαστε στον δρόμο τις τελευταίες 7 εβδομάδες βγήκαμε χιλιάδες στους δρόμους, συνεχίζοντας τον δίκαιο αγώνα μας, δηλώνοντας ότι δεν θα κάνουμε πίσω. Χαιρετίζουμε τις μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, τις δεκάδες αγωνιστικές αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων, τους δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες που απαίτησαν  «το νομοσχέδιο να μην κατατεθεί»!

Επίσης χαιρετίζουν «τις αποφάσεις φορέων της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας, των μαθητών, των  εργατικών σωματείων και όλης της κοινωνίας που στέκονται δίπλα στον αγώνα για να μην περάσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η περαιτέρω διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης».


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ