Καλοκαιρινός για Κοινωνικό Φροντιστήριο: Υποστηρίζουμε όλες τις δράσεις που αμβλύνουν τις ανισότητες

Newsroom
Newsroom

Εκδήλωση για την επίδοση των βεβαιώσεων συμμετοχής στους εθελοντές καθηγητές

Την ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου εξήρε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την επίδοση των βεβαιώσεων συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Μαρίνα».

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός μιλώντας στους εθελοντές καθηγητές και με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, τόνισε ότι αναγνωρίζει την απόλυτη ανιδιοτέλεια και τη εσωτερική ικανοποίηση που νιώθουν να κάνουν βήματα μπροστά τα παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες. 

ethe

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ευχαρίστησε όλες και όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς για την σημαντική προσφορά τους, επιβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, ενισχύοντας την όλη προσπάθεια με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Παράλληλα επεσήμανε, απευθυνόμενος στους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ότι είναι πολύ ουσιαστικό να υπάρχει αυτή η συμπαράσταση σε παιδιά που δεν θα μπορούσαν αλλιώς να την έχουν για να αμβλυνθούν οι ανισότητες.

«Η Δημοτική Αρχή και η παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη», στηρίζει οποιαδήποτε δράση έχει στόχο στην ισότητα των ευκαιριών να υποστηρίζει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη να μπαίνει μπροστά. Εύχομαι να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά,  και να μπορέσουμε να αγγίξουμε ακόμη περισσότερους γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν την ανάγκη. Το υπουργείο παιδείας αναλαμβάνει κάποιου είδους πρωτοβουλία με ψηφιακά μέσα να υποστηρίξει παιδιά, αλλά φαίνεται πράγματι ότι αναγνωρίζεται αυτή η ανάγκη που σημαίνει ότι αναγνωρίζεται και μία ανισότητα και εμείς πάμε να δημιουργήσουμε όρους που να την αμβλύνουν όσο αυτό είναι δυνατό. Αυτό αξίζει για τα παιδιά και μακάρι του χρόνου να έχουμε περισσότερα», τόνισε ο Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για αυτά που προσφέρουν οι εθελοντές, ενώ ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αντώνη Περισυνάκη και την συντονίστρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη συμβολή τους στην λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Κώστα Βαρβεράκη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ