Καλός καιρός και black προσφορές "γέμισαν" την αγορά

Newsroom
Newsroom

H αγορά σιγά σιγά "φοράει" τα γιορτινά της, προ(σ)καλώντας στο εορταστικό κλίμα, τους καταναλωτές

Ο καλός καιρός και η black friday που έγινε ... black τριήμερο, ώθησαν κόσμο στην αγορά του Ηρακλείου και την Κυριακή, με πολλά καταστήματα να λειτουργούν και να υποδέχονται τους πελάτες τους. Αρκετοί ήταν εκείνοι που κυκλοφόρησαν με ψώνια ανά χείρας, ωστόσο ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί, όταν οι έμποροι κανουν την αποτίμηση του τριημέρου, είναι το αν προτιμήθηκαν οι τοπικές επιχειρήσεις ή αν οι πολυεθνικές κέρδισαν τη "μερίδα του λέοντος".

Πάντως η αγορά σιγά σιγά "φοράει" τα γιορτινά της, προ(σ)καλώντας στο εορταστικό κλίμα, τους καταναλωτές, που ενόψει γιορτών αναμένεται να καλύψουν με αγορές κάποιες ανάγκες αλλά και να προμηθευτούν κάποια δώρα.

ηράκλειο

Ο εμπορικός κόσμος αναμένει με ενδιαφέρον, ωστόσο, τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, που κατέρχεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη, ανταποκρινόμενος σε πρόκληση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου με κεντρικό θέμα συζήτησης την εξέλιξη του λιανεμπορίου και συνολικότερα τη στήριξη του «επιχειρείν», εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών για τους επιχειρηματίες.

ηράκλειο

ηράκλειο


Δείτε επίσης:

Αναθέρμανε τα ταμεία η Black Friday; Στάση αναμονής των εμπόρων ενόψει και των γιορτών

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ