Καταγγέλλουν επίθεση σε Εθελοντές Σαμαρείτες

Καταγγέλλουν επίθεση σε Εθελοντές Σαμαρείτες

Επίθεση σε εθελοντές καταγγέλλει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων, με ανακοίνωσή της. Η Ένωση κάνει λόγο για επίθεση σε συνεργείο που βρισκόταν έξω από σχολείο των Χανίων θερμομετρώντας όσους μαθητές το επιθυμούσαν, κατόπιν συνεννόησης με το Σχολείο και την Ένωση.

Η ανακοίνωση 

Ως ΔΣ της Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων ενημερωθήκαμε για την αήθη και προκατειλημμένη επίθεση που δέχθηκε συνεργείο Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έξω από σχολείο της πόλης. Οι εθελοντές Σαμαρείτες βρίσκονταν εκεί προσφέροντας εθελούσια βοήθεια στο έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου θερμομετρώντας κατά την πρωινή προσέλευση όσους μαθητές το επιθυμούσαν, κατόπιν προσκλήσεως και συνεννοήσεως με το σχολείο και την Ένωση.

Η συνολική καταδίκη του μεμονωμένου αυτού περιστατικού αποτελεί όχι απλό καθήκον μας αλλά και επιβεβαίωση της άριστης μέχρι σήμερα συνεργασίας μας με το Ερυθρό Σταυρό καθώς και αναγνώριση του εθελοντικού του έργου.  Ελπίζουμε ότι στην πόλη δεν θα υπάρξουν μιμητές του θύτη και οι εθελοντές θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο του με δεδομένο τα αιτήματα των σχολείων.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ