Καθαρίζουν το βυθό στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Το ερχόμενο Σάββατο η περιβαλλοντική δράση

Η  5η Ιουνίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί διεθνώς να εορτάζεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» σε όλες τις Χώρες-Μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε) με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση και ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης όλων των πολιτών.

Λόγω των Ευρωεκλογών, η περιβαλλοντική δράση που επρόκειτο να γίνει από τον Οργανισμό λιμένος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί την 29 Ιουνίου 2024 και  ώρα 10.30π.μ. στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου.

Η περιβαλλοντική δράση αφορά τον θαλάσσιο καθαρισμό του Ενετικού Λιμένος Ηρακλείου, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας και οδηγιών Υγειονομικών Αρχών.

Η προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα των θαλασσών και των ακτών μας απαιτεί κοινή δράση πολιτείας και κοινωνίας. Μέσω της διεθνούς πρακτικής και εμπειρίας έχει αποδειχθεί ότι η ρύπανση της θάλασσας και των ακτών μπορεί να εξαλειφθεί με την ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού βασιζόμενο στη συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια μεταξύ των φορέων.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ