Κεφαλογιάννης: Γίνονται εργασίες για να καθαριστούν οι δρόμοι - Απαραίτητες οι αλυσίδες

Κεφαλογιάννης: Γίνονται εργασίες για να καθαριστούν οι δρόμοι - Απαραίτητες οι αλυσίδες

Η θερμοκρασία στα Ανώγεια βρίσκεται στους μηδέν βαθμούς, ωστόσο η αίσθηση της ατμόσφαιρας δίνει την εντύπωση ότι ο υδράργυρος έχει κατέβει πιο χαμηλά


"Ψυγείο" θυμίζουν τα Ανώγεια, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια" που "έντυσε" στα λευκά την περιοχή.

Η θερμοκρασία βρίσκεται στους μηδέν βαθμούς, ωστόσο η αίσθηση της ατμόσφαιρας δίνει την εντύπωση ότι ο υδράργυρος έχει κατέβει πιο χαμηλά.

Μιλώντας στην  ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης "τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες για να κινηθούν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. τα 4Χ4 κινούνται άνετα".

Σημείωσε μάλιστα πως χθες "κόλλησαν πέντε αυτοκίνητα και μπλόκαραν την κυκλοφορία" με την περιπέτεια τους να λαμβάνει τέλος λιγη ώρα μετά.

"Γίνονται εργασίες για να καθαριστούν οι δρόμοι και να κινούνται πιο εύκολα τα οχήματα" σχολίασε ο κ Κεφαλογιάννης, ενω σημείωσε πως "οι κτηνοτρόφοι έχουν εφοδιαστεί τα απαραίτητα μέσα για να αντέξουν μερικές μέρες"

Ο κ. Κεφαλογιάννης επισήμανε κάτι άλλο, πολύ σοβαρό, ότι "επειδή το χιόνι κολλάει επάνω στα δέντρα, έχουμε πολλά σπασίματα κλαδιών".

Στα Σίσαρχα προέκυψαν κάποια προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τον Δήμο, χθες βράδυ.

"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το γεγονός αυτό, ότι τα δέντρα είναι επιβαρυμένα, επομένως κάποιο σπάσιμο μπορεί να προκαλέσει ζημιά" συμβούλευσε ο δήμαρχος Ανωγείων.

 

φωτογραφία @Σωκράτης Κεγαλογιάννης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ