Κενά εκπαιδευτικών και οι ανάγκες των σχολείων, στο επίκεντρο των επαφών της υφυπουργού Παιδείας στο Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Κρήτη η Ζέττα Μακρή

Επαφές με φορείς της εκπαίδευσης στο Ηράκλειο έχει η υφυπουργός Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή. Το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου και του ΚΕΔΑΣΥ. Συνομίλησε με το προσωπικό των υπηρεσιών και είδε από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν και πώς δρομολογούνται όλες οι εργασίες.

Σε εξέλιξη ήταν συνεδρίαση του συμβουλίου για τις επιλογές των διευθυντών των σχολικών μονάδων και ενημερώθηκε για τον αριθμό των αιτήσεων. Η προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ, κ. Ελένη Μαράκη, της μίλησε για όλα τα θέματα που διεκπεραιώνονται στο κέντρο.

Ζέτα Μακρή Ελένη Μαράκη

Ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του κ. Μανώλη Μπελαδάκη για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία και τις ανάγκες της υπηρεσίας. Ζητήθηκε η θεσμοθέτηση νομικής υποστήριξης, η δημιουργία ενός ξεχωριστού προϋπολογισμού στις διευθύνσεις για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και προβλημάτων που αφορούν τις υποδομές.

Στο τραπέζι τέθηκαν θέματα, όπως είναι τα κενά και η λειτουργία των σχολείων και η κ. Μακρή δεσμεύτηκε ότι θα μιλήσει με τους αρμοδίους για τη δρομολόγηση και υλοποίηση των αιτημάτων. Δήλωσε ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι τα πρόσωπα των υπαλλήλων της υπηρεσίας ήταν χαμογελαστά!

Ζέτα Μακρή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ακολούθησε συνάντηση στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η κ. Μακρή θα μείνει στο Ηράκλειο ως και την Πέμπτη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ