Σύσκεψη για τα αναπτυξιακά και οικονομικά προβλήματα της Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Δύο υπουργοί, ένας αναπληρωτής υπουργός και τρεις υφυπουργοί στην ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο

Ευρεία σύσκεψη για τα μείζονα οικονομικά και αναπτυξιακά προβλήματα των παραγωγικών φορέων και εν γένει της Κρητικής οικονομίας πραγματοποιείται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρουσία πολλών στελεχών του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Σκρέκας σύσκεψη

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας και Γιάννης Τσακίρης ο οποίος σημειωτέον έχει στην ευθύνη του τα αναπτυξιακά προγράμματα ΕΣΠΑ και ο υφυπουργός Οικονομικών και Φορολογικής Πολιτικής Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Άκης Σκέρτσος Επιμελητήριο

Σκρέκας σύσκεψη

Από την πλευρά των φορέων στη σύσκεψη συμμετέχει ο ΓΓ του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και εκπροσωπούνται τα επιμελητήρια Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου διά των προέδρων τους, όπως επίσης τα παραρτήματα Κρήτης του Οικονομικού  (ΟΕΕ/ΤΑΚ) και Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ/ΤΑΚ), η ΟΕΒΕΝΗ, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης και η Παγκρήτια Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Σκρέκας σύσκεψη

Στη διάρκεια της συνάντησης έχουν τεθεί προς συζήτηση σημαντικά ζητήματα όπως η εξέλιξη των μεγάλων και όχι μόνο τεχνικών έργων, οι σημαντικές ελλείψεις εργατικών χεριών, οι χρήσεις γης για τα Βιοτεχνικά Πάρκα και τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης.

Η ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του οικονομικού κλιμακίου της κυβέρνησης εντάσσεται στο πλαίσιο της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Άκης Σκέρτσος σύσκεψη Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ