ΚΕΘΕΑ Αριάδνη: Στο Φαράγγι του Πατσού τα μέλη της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης

Newsroom
Newsroom

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να βιώσουν την ομαδικότητα μέσα σε ένα κλίμα αλληλοβοήθειας, αλληλοϋποστήριξης και αλληλεγγύης

Το περασμένο Σάββατο μέλη και προσωπικό της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ πραγματοποίησαν πεζοπορία στο φαράγγι της Πατσού στην επαρχία Αμαρίου Ρεθύμνου.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να βιώσουν την ομαδικότητα μέσα σε ένα κλίμα αλληλοβοήθειας, αλληλοϋποστήριξης και αλληλεγγύης, το οποίο τους ώθησε να υπερβούν τον εαυτό τους και όλοι μαζί να καταφέρουν ό,τι δεν μπορεί ο καθένας μόνος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαφή με τη φύση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου που προτείνονται στα μέλη στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους και να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο ζωής, με νόημα.   

Η Ανοικτή Δομή Υποστήριξης Ηρακλείου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας σε ενήλικες άνω των 21 ετών, οι οποίοι έχουν εξάρτηση από ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο ή διαδίκτυο, καθώς επίσης και στις οικογένειές τους. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, ενώ οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο. 

54443

Διεύθυνση: Σμπώκου 6, ισόγειο, Ηράκλειο Τηλ: 2810 319 505

E-mail: ady@kethea-ariadni.gr


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ