Κλειστό το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας στο Μηχανολογικό λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Κλειστό το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας στο Μηχανολογικό λόγω κρούσματος κορωνοϊού

"14 υπάλληλοι σε προληπτική καραντίνα" είπε στο Livetalks ο Νίκος Συριγωνάκης

Κλειστό για 14 ημέρες, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα παραμείνει το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας στο Μηχανολογικό του Ηρακλείου, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο. 

Όπως είπε στο Livetalks και τον Κώστα Μπογδανίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, μέχρι στιγμής ο/η υπάλληλος που νοσεί έχει παρουσιάσει πυρετό ενώ οι 14 υπάλληλοι έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα. 

Παράλληλα, τόνισε ότι ήδη γίνονται rapid tests αλλά και θα προγραμματιστεί και μοριακός έλεγχος στους υπαλλήλους, εκφράζοντας την ευχή "να είναι όλα αρνητικά" "Προέχει η υγεία" είπε αναφερόμενος στον όγκο δουλειάς που ούτως ή άλλως υπάρχει στο Μηχανολογικό και έδειξε σα λύση "αλλά μόνο για κάτι επείγον" τις αντίστοιχες διευθύνσεις σε Αρκαλοχώρι και Μοίρες. 

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του Livetalks ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, ανακοίνωσε και το άνοιγμα των σχολείων στην Κρήτη την Πέμπτη, εκτός αν οι κατά τόπους δήμαρχοι αποφασίσουν διαφορετικά λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία "Μήδεια". 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ