Κοπή πίτας με ευλογίες και παραινέσεις για ήπιο προεκλογικό κλίμα

Newsroom
Newsroom

Από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάνου Ανδρέας παρουσία Αρχών,κλήρου και πλήθους πιστών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Μητροπόλεως στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα, ενώ προηγήθηκε Αρχιερατικός  εσπερινός και ευλόγηση των άρτων.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη τελετή - εκδήλωση αγάπης η οποία αποτελεί θεσμό και η Μητρόπολη επανέλαβε μετά από την πάροδο δύο χρόνων λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Ο οικοδεσπότης - Μητροπολίτης απηύθυνε ευχές και ευλογίες προς όλους υπέρ υγείας, ενώ ιδιαιτέρως για  τους παριστάμενους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς έκοψε και μοίρασε κομμάτια από την  πίτα!

Βασιλόπιτα Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Νωρίτερα από άμβωνος ο κ.κ. Ανδρέας απηύθυνε παραινέσεις για ενότητα μια και το 2023 είναι χρονιά Βουλευτικών και Αυτοδιοικητικών εκλογών. Τόνισε ότι θα πρέπει ο εκλογικός αγώνας να διεξαχθεί  σε ήρεμο πολιτικό κλίμα και με γνώμονα την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου.

Βασιλόπιτα Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, οι Βουλευτές Βασίλης Κεγκέρογλου, Νίκος Ηγουμενίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ξυλούρης, Βαγγέλης Ζάχαρης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανόλης Φραγκάκης, ο π.Δημαρχος Χαράλαμπος Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, ο  Περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Χρονάκης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Χρήστος Στρατάκης, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης,τοπικοί Αντιδήμαρχοι, όπως και άλλοι που προς το παρόν δεν έχουν εκφράσει τις πολιτικές ή αυτοδιοικητικές τους φιλοδοξίες!

Βασιλόπιτα Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ