Κοριτσάκι ήπιε χλωρίνη στο Ηράκλειο! Οι γονείς αρνούνταν να του χορηγηθεί θεραπεία!

Newsroom
Newsroom

Αναστάτωση στο ΠΑΓΝΗ - Κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ

Συναγερμός σήμανε στα Επείγοντα του ΠΑΓΝΗ το απόγευμα της Τρίτης, όταν κατέφτασε ζευγάρι Ρομά με το 2,5 ετών κοριτσάκι τους, το οποίο νωρίτερα είχε πιει χλωρίνη. Το περιστατικό έγινε στον καταυλισμό των Ρομά στα Δύο Αοράκια και οι γονείς έσπευσαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι γιατροί αφού εξέτασαν το κοριτσάκι θέλησαν να προχωρήσουν σε καθετηριασμό και τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα για να αντιμετωπιστεί η αφυδάτωση που είχε υποστεί το παιδάκι και να αποφευχθεί ο κίνδυνος σαπωνοποίησης. Στη θέα, όμως, των νοσοκόμων κατά την έναρξη της διαδικασίας οι γονείς του μικρού κοριτσιού αντέδρασαν έντονα μη επιτρέποντας στους νοσηλευτές να προχωρήσουν και απαιτώντας να πάρουν πίσω το παιδί τους και να φύγουν.

Για τον κατευνασμό της έντασης που προκλήθηκε, ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ άνδρες της οποίας έσπευσαν στο ΠΑΓΝΗ. Ακολούθησε διαπραγμάτευση για το αν τελικά θα προχωρούσαν ή όχι στη χορήγηση της ενδοφλέβιας θεραπείας,  με τους λόγους για τους οποίους οι γονείς του παιδιού διατύπωνανν αυτές τις έντονες αντιδράσεις τους να μην έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Φωτογραφία από tongpatong via vista.create

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ